
مزایا و معایب All In One
مزایا و معایب کامپیوتر های چند منظوره یا All In Oneچیست؟
اصلی ترین مزیت کامپیوتر های چند منظوره یا ال این وان ها صفحه نمایش آنها می باشد. PC های سنتی نیازمند یک نمایشگر مستقل با هزینه جداگانه می باشند بنابراین اکثر افراد مجبور به خرید مانیتورهای ۱۷ اینچ یا کوچک می شوند. لپ تاپ ها نیز معمولاً مانتیورهای ۱۷ اینچ یا کوچکتر دارند. در مقام مقایسه، اکثر کامپیوترهای چندمنظوره با حداقل اندازه مانیتور ۲۰ اینچ ارائه می شوند. شما ضمانت لازم برای داشتن یک مانیتور HD واقعی را داشته و بعضی مدل های بزرگتر کیفیت ۴K را نیز به شما ارائه می دهند.
مزایا ی All In Oneها
۱٫ مدل های صفحه لمسی تجربه تبلت ها را به شما ارائه می دهند
داشتن تبلت به شما امکان استفاده از برنامه های ویژه موبایل یا اپلیکیشن ها را می دهد. وقتی یک کامپیوتر چند منظوره دارای یک صفحه لمسی باشد، شما این چنین تجربه ای را خواهید داشت. می توانید مانیتور را در حالت خوابیده قرار داده و از آن مانند یک تبلت استفاده نمایید. با داشتن سیستم عامل ویندوز، سیستم ها به نوعی طراحی شده اند که بتوانند برنامه های PC را که مبتنی بر حالت لمسی هستند را برای راحتی بیشتر شما پشتیبانی نمایند.

۲٫ اشغال فضای فیزیکی کمتر
هر چند کامپیوترهای چندمنظوره دارای مانتیورهای بزرگتری هستند اما اندازه کلی فضای اشغالی PC کاهش یافته است. می توانید این کامپیوترها را بر روی هر میزی جای دهید و فضای زیادی برای کار خواهید داشت. کماکان می توانید ماوس و صفحه کلید سنتی را به این سیستم ها متصل نمایید یا از یک اتصال USB برای حالت بی سیم آنها بهره بگیرید و کماکان بسیار کارآمد عمل نمایید.
۳٫ کامپیوترها چند منظوره در مقابل ریخته شدن چیزی محافظت می شوند
اگر شما یک کودک سه ساله داشته باشید می دانید که ارتباط آنها با کامپیوترها خاص می باشد. ریختن چیزی بر روی کامپیوترهای سنتی می تواند بسیار مخرب باشد و باعث سوختن مدارهای الکترونیکی شود. اما در مورد کامپیوترهای چند کاره چون ارتفاع سیستم با سطح میز زیاد است، در صورت ریختن چیزی بر روی میز مشکلی برای کامپیوتر پیش نخواهد آمد.
۴٫ کامپیوترهای چند کاره بسیار قابل حمل می باشند
اگر شما به یک iMac به عنوان یک کامپیوتر همه کاره نگاه کنید، آنگاه قابلیت حمل احتمالاً اولین چیزی نخواهد بود که به آن می اندیشید. اگر شما به یک سیستم صفحه لمسی HP به عنوان کامپیوتر چند منظوره نگاه کنید، این اقلام می توانند بسیار قابل حمل باشند. این مانند حمل کردن یک تبلت ۳XL با یا بدون پوشش سلول داده آن می باشد اما کماکان امکان پذیر است. این گزینه در مورد سیستم های رایانه سنتی به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.
۵٫ می توانید آنها را در وضعیت خواب قرار دهید تا زمان آغاز به کار آنها کاهش یابد
حتی در مدل های قابل حمل که دارای باتری می باشند، کامپیوترهای چندمنظوره را می توان به برق شهری متصل نمود و به عنوان یک PC از آنها بهره گرفت. برای افرادی که این گزینه را انتخاب می کنند، نگهداری کامپیوتر آسان می باشد. کافیست فقط سیستم را در وضعیت خواب تا زمانی که مجدداً به آن نیاز دارید، قرار دهید. با داشتن پردازنده های چهار هسته ای، می توانید بلافاصله کارتان را آغاز کنید و نیازی به صبر کردن برای یک زمان راه اندازی طولانی نخواهید داشت و می توانید از این گزینه برای مدت چندین ماه نیز استفاده نمایید.
معایب All In Oneها
اصلی ترین عیب سیستم های چندمنظوره این است که آنها انعطاف پذیری چندانی در طراحی ندارند. شما می توانید در حالت بی سیم کمی از سیستم فاصله گرفته و تایپ کنید اما تنها تنظیم واقعی که می توانید بر روی سیستم انجام دهید، تنظیم جهت گیری عمودی آن است. اگر لازم باشد سیستم را به چپ یا راست جابجا کنید مجبور هستید کل کامپیوتر را بچرخانید.
۱٫ گزینه های توسعه کمی برای این سیستم ها وجود دارند
در مقایسه با سیستم های کامپیوتر سنتی، یک کامپیوتر چندمنظوره در واقع همان چیزی است که می بینید و می خرید. شما نمی توانید فضای هارددیسک آن را افزایش دهید یا RAM سیستم را ارتقاء بخشید یا سایر تکنولوژی های آن را همزمان با پیشرفت های تکنولوژیک تغییر دهید اما در مورد سیستم های سنتی این گونه نیست. در صورت تمایل به افزایش فضای هارددیسک، مجبور به خرید یک هارد اکسترنال و قابل حمل می باشید.
۲٫ این سیستم ها در زمان انجام امور پیچیده دچار مشکل می شوند
هرچند پردازنده های چهار هسته ای بسیار قدرتمند هستند اما کماکان اموری وجود دارند که بر روی سیستم های PC سنتی بهتر انجام می شوند. این امور شامل کارهای علمی، نیازهای CAD و CAM و سایر مسائل نیازمند ظرفیت های بالا می باشد. به دلیل این که تکنولوژی این کامپیوترها بیشتر شبیه به سیستم های قابل حمل طراحی شده است، نه سیستم های رومیزی سنتی. البته این درست نیست که کامپیوترهای چندمنظوره را ضعیف و کند بنامیم. آنها برای هنرمندان، نویسندگان و افرادی که می خواهند فیلم ها را به صورت اینترنتی با کیفیت HD بر روی نمایشگرهای بزرگ تماشا کنند، بسیار مناسب می باشند.
۳٫ کامپیوترهای چند منظوره کماکان سنگین محسوب می شوند
شما می توانید یک PC ایستاده را بر روی زمین قرار داده و تا زمانی که گرد و خاک را از اطراف آن تمیز نمایید، مدتها با آن کار کنید. PC های تبلت شکل می توانند به هر جایی حمل شوند. گوشی های هوشمند در جیب جای می گیرند. سیستم های چندمنظوره حداقل بیش از ۹ کیلوگرم در مدل های خوب وزن دارند و میز کار شما بایستی این وزن را تحمل نماید. نمی توانید از این کامپیوترها بر روی زمین استفاده کنید، درست است؟ این یعنی بعضی امور برای این سیستم ها مناسب نمی باشند. بنابراین گاهی لازم است لوازم منزل را برای تحمل وزن این کامپیوترها تغییر دهید.
۴٫ در اکثر مدل ها پشتیبانی از حالت دو مانیتور وجود ندارد
اکثر کامپیوترهای چندمنظوره دارای پورت HDMI یا توانایی ارسال داده های صفحه نمایش به سیستم های دیگر نمی باشند. می توانید با اتصال بعضی ابزارها به این سیستم ها از امکان استفاده از دو مانتیور به صورت همزمان بهره مند شوید اما نمی توانید از این کامپیوترها در حالت داشتن دو مانتیور کار کنید. این یک عیب اساسی محسوب نمی شود اما می تواند مانعی برای بعضی افراد که انتظارات خاصی از یک PC دارند، محسوب شود.
۵٫ هر گونه آسیبی بسیار زیان بخش است
هر چند بعضی انواع آسیب ها کمتر برای کامپیوترهای چندمنظوره روی می دهند اما هر گونه آسیب برای این سیستم ها می تواند بسیار زیان بخش باشد. اگر شما صفحه نمایش را بشکنید، در واقع دیگر قادر به استفاده از کامپیوتر نخواهید بود. این یعنی یا باید هزینه زیادی برای تعمیر این خسارات بپردازید یا به طور کامل سیستم را تعویض کنید.

One comment