
تبدیل سرور به Domain Controller
بعد از نصب اکتیو دایرکتوری که قبلا برایتان آموزش داده ایم نوبت به آن رسیده که سرور را به Domain Controller تبدیل کنیم و جنگل، دامنه و سایر تنظیمات را انجام دهیم.
۱-وقتی که سیستم از مرحله قبل ری استارت شد و بالا آمد به منوی استارت رفته و کنسول مدیریتی سرور را مجددا اجرا می کنیم.
۲-وقتی که کنسول مدیریتی سرور اجرا شد پیغام هشداری را مشاهده می کنیم که این پیغام می گوید که پیکربندی سرور هنوز انجام نشده است و باید سرور تبدیل به Domain Controller شود. روی پیغام Promote this server to a domain controller کلیک می کنیم.

۳-پنجره ای باز می شود .در قسمت Deployment Configuration سه گزینه داریم
Add a domain controller to an existing domain new forest : این گزینه می گوید، یک Domain Controller می خواهید ایجاد کنید برای Domain که قبلا وجود داشته است.
Add a new domain to an existing forest : این گزینه می گوید، یک جنگلی وجود دارد و می خواهید برای آن Domain جدیدی را ایجاد کنید (قبل از ایجاد دامنه نیاز به ایجاد جنگل می باشد.)
Add a new forest: زمانی که ما فعلا نه جنگلی داریم نه دامنه ای . پس این گزینه را تیک می زنیم یعنی یک جنگل ایجاد شود ، و نام دامنه را در قسمت Root domain name وارد می کنیم.
۴-بعد از زدن تیک هرکدام از گزینه ها بسته به شرایط مورد نظر به مرحله بعد می رویم .
در پنجره بعد سه قسمت وجود دارد
باید سطوح جنگل و دامنه را مشخص کنیم : forest function level ( سطح عملیاتی جنگل) – Domain function level ( سطح عملیاتی دامنه)
به صورت پیش فرض DNS و GC تیک خورده است که تغییری اعمال نمی کنیم.
پسورد DSRM (پسورد برای ریکاوری) را وارد می کنیم و آن را در مستندات خود ثبت می کنیم.

۵-در مرحله بعد DNS Server و Global Catalog بصورت پیش فرض انتخاب شده هستند.

۶-در این قسمت باید مشخص کنیم که Additional Domain با کدام دامین باید Replicate داشته باشد.

۷-در این صفحه محل ذخیره سازی database ها وLog file ها و SYSVOL نمایش داده میشوند.این پنجره مربوط به محل ذخیره شدن اطلاعات مربوط به Domain است . این ۳ مسیر خیلی مهم است که ما مقادیر پیش فرض را تغییر نمی دهیم ولی بهتر است این ۳ فایل را داخل درایو دیگری ذخیره کنیم .

۸-گزینه Next را بزنید

۹-در صورتی که علامت سبز بالای این پنجره مشاهده کردید، مراحل را به درستی پیش رفته اید و میتوانید با زدن گزینه INSTALL مرحله پایانی را به اتمام برسانید.اگر هشدار قرمز رنگ را مشاهده کردهاید با دقت از ابتدا به نصب دامین بپردازید.

۱۰-شما موفق شدید که سرویس اکتیو دایرکتوری را بر روی سرور نصب کنید

بر روی دکمه Install کلیک میکنیم تا فرایند نصب را تکمیل کنیم.
راه حلی دقیق و هوشمند
خدمات IT را با هوشمندنت تجربه کنیدوبا خیال راحت صفرتا صد سیستم کاری خودرابا ارزانترین قیمت راه اندازی کنیدجهت اطلاعاتی کامل تر از خدمات و مشاوره رایگان برای خریدی مطمن با هوشمندنت در تماس باشید