
انگولار AngularJS چیست؟
انگولار چیست
انگولار AngularJS یک فریم ورک جاوااسکریپت است که در سال ۲۰۰۹ توسط میسکو هوری و آدام آبرونز ارائه شد و بعد توسط گوگل توسعه داده شد . انگولارجی اس یک فریم ورک ساخت یافته برای ساخت و طراحی اپلیکیشن های تحت وب ، اندروید و ios و حتی desktop کاربرد دارد و آخرین نسخه آن ۱٫۴٫۳ است.

بر اساس مستندات رسمی AngularJS به صورت زیر تعریف میشود:
“AngularJS یک فریم ورک ساختیافته برای وباپلیکیشنهای پویا میباشد. انگولار علاوه براینکه این امکان را به شما میدهد که ازHTML برای طراحی قالب استفاده کنید باعث میشود بتوانید سینتکسهایHTML را طوری گسترش دهید تا جزئیات وب اپلیکیشنها را نیز به وضوح بیان نمایید .”AngularJs یک فریم ورک برای طراحی سایت و وب اپلیکیشن تک صفحهای می باشد.
ویژگیهای کاربردی و مهم در انگولار جی اس

۱. امکان اتصال داده به صورت دوطرفه
یکی از خصوصیاتی که انگولار جی اس دارد این است که بر پایه الگوی طراحی MCV نوشته شده است. M مخفف model وV مخفف view است.درواقع model کاری که انجام میدهد این است که اطلاعات و دادهها را از منابع بازیابی میکند و view نیز بهعنوان یک نمایشگر به من و یا شما که مخاطب یک وبسایت هستیم، این اطلاعات را نشان میدهد که بسیاردررابط کاربری یا UI کاربردی است.
۲. دایرکیتوها
دایرکتیوها همواره یکی از بخشهای هیجانانگیز انگولار جی اس بوده که میتوان به وسیله آن ، عناصر و تگهای جدید را به نمایش گذاشت.
۳. dependency injection یا تزریق وابستگی
فرض کنید در خانه خود نشستهاید و در حال تعمیر یک وسیله برقی هستید که ناگهان پیچی را گم میکنید. دوست داشتید در خانه شما یک سیستم وجود داشت که بهجای دنبال کردن و پیدا کردن پیچ، به آن سیستم دستور میدادید تا طبق تعریفی که قبلاً برای آن داشتهاید، به شما مشابه آن پیچ را تحویل بدهد؟
حال بیاییم در برنامه نویسی،گاهی شما یک سری دستورها را قبلاً تعریف میکنید اما درهنگام برنامه نویسی نیاز دارید که همان دستورات را به کار گرفته و برنامه خود را توسعه دهید ، اینجاست که خاصیت تزریق وابستگی خودش را نشان میدهد و باعث میشود علاوه بر صرفهجویی درزمانی که دارید،خیلی سریعتر به دنبال اجرای دستورات خود باشید.

۴. الگوهای template
یکی از نکات مهمی که در طراحی وب وجود دارد، بحث قالبها است یعنی همان شکل کلی که از یک وب سایت مشاهده میکنیم. انگولار جی اس با ابزارهای قدرتمند خود ازجمله الگوی طراحی mcv ، دایرکتیوها و … توانسته است به آسانی طراحی قالب را بر عهده خود داشته باشد.
نقطه شروع angular چیست ؟
انگولار با ارائه کردن یک سطح بالاتر از مفهومات ، توسعه نرم افزار ها را برای توسعه دهندگان آسان کرده است. به عبارت دیگر، انگولار برای همه نرم افزار ها مناسب نیست . انگولار با روش نرم افزاری CRUD ساخته شده است. خوشبختانه نرم افزار های CRUD اکثریت وب اپلیکیشن ها را پشتیبانی میکند.
بازی ها و ویرایشگرهای GUI مثال هایی از نرم افزارهای فشرده واستفاده کننده ازترفند های DOM هستند.این نوع برنامه ها با نرم افزارهای CRUD فرق دارند، و در نتیجه برای انگولار مناسب نیستند. در این گونه موارد بهتر است از کتابخانه هایی با سطح مفهوم پایین تری استفاده شود.

مزایای انگولار
- تسریع در پیاده سازی پروژه های برنامه نویسی است.
- صرفه جویی در منابع سرور
- انگولار جی اس یک فریم ورک مبتنی بر MVC است که از Ajax نیز استفاده کرده است. انگولار جی اس موجب کاهش مقدار کدنویسی (و در نتیجه افزایش سرعت تولید برنامهها) شده است.
معایب انگولار
اگر در صفحه ای که با انگولار پیاده سازی میکنید بحث سئو برایتان مهم است می توان گفت انگولار گزینه مناسبی نیست. استفاده از انگولار جی اس برای اپلیکیشنهای موبایلی یا سایتهایی که برای یک یا چند کاربر محدود قرار است نمایش داده شود مناسب است.

خدمات IT را با هوشمندنت تجربه کنیدوبا خیال راحت صفرتا صد سیستم کاری خودرابا ارزانترین قیمت راه اندازی کنیدجهت اطلاعاتی کامل تر از خدمات و مشاوره رایگان برای خریدی مطمن با هوشمندنت در تماس باشید